Programe pentru spălătorii auto self-service

În spălătoriile noastre self-service ICW, folosim tehnologia spumă fără contact TOUCH LESS™.

Tehnologia TOUCH LESS™ nu produce micro-zgârieturi la suprafața caroseriei. Pe scurt, tehnologia spumei fără contact TOUCH LESS ™ în spălătoriile ICW a apărut datorită dezvoltării detergenților puternici WASHIT ™, bazați pe cei mai noi agenți tensioactivi și aditivi speciali pentru îmbunătățirea detergentului.

ACTIVE WASHIT FOAM, în toate spălătoriile noastre self-service ICW, este dozată cu un dispozitiv special (cu proporția exact măsurată) și trimisă la pompa de înaltă presiune. Printr-o conductă și o lance de spumă, acoperă mașina cu un „strat de zăpadă”. La contactul cu suprafața, spuma activă reacționează cu murdăria, grăsimile și alți posibili contaminanți de pe suprafața mașinii și le absoarbe.

Programm car wash - Anti-insecte

Spală mașina sub presiune înaltă, folosind o soluție extrem de eficientă pentru îndepărtarea urmelor de insecte.

Temperatură: 20 ° C. Presiune: 7 bari.

Toate spălătoriile auto cu self-service ICW sunt prevăzute cu operații de spălare auto efectuate de către client.

În acest scop, la fiecare post al spălătoriei ICW există un PANOU DE CONTROL, care servește la plata și controlul timpului de spălare, precum și la alegerea programelor de spălare.

Pentru a începe procesul de spălare auto, trebuie doar să achiziționezi un jeton de la operator sau de la mașina de vânzare de jetoane, să îl introduci în PANOUL DE CONTROL situat direct la postul de spălătorie auto self-service și să selectezi oricare dintre programele de spălare oferite.

©2024 - Toate drepturile rezervate ICW™ & ICW.ro®

Website construit și administrat de