Aplicația mobilă ICW CONNECT

Aplicația ICW CONNECT oferă posibilitatea de efectuare a plăților fără numerar pentru serviciile folosite și de a participa la programele de reduceri ale rețelei de spălătorii ICW.

Căutare și plată rapidă la spălătoriile auto self-service ICW

Controlează-ți cheltuielile și obține bonusuri

Navigare convenabilă și hartă a spălătoriilor

Evaluări și recenzii ale spălătoriei

Scanează codul QR la postul corect

Alege o sumă de reîncărcare și plătește

După acceptarea plății începe spălarea

Descarcă aplicația ICW CONNECT

ICW CONNECT este cea mai nouă aplicație de plată pentru spălătoriile self-service ICW.

Descarcă aplicația și vei primi o spălare gratuită la prima înregistrare.

Aplicația mobilă ICW CONNECT – plata pentru spălare auto prin câteva clicuri

În era actuală a digitalizării, este foarte important să ținem pasul cu tendințele și cu vremurile. Prin urmare, am gândit totul până la cel mai mic detaliu pentru confortul utilizatorilor spălătoriei tale auto. Pe lângă echipamente fiabile și software inovator, compania noastră a dezvoltat aplicația mobilă ICW CONNECT. Mărește semnificativ confortul clienților și, ca urmare, crește loialitatea acestora față de afacerea ta..

Aplicația ICW CONNECT este concepută pentru plăți contactless și fără numerar pentru serviciile rețelei de spălătorie auto ICW. De asemenea, folosind această aplicație, clienții spălătoriei auto cu autoservire vor putea participa la programe și promoții speciale.

Aceasta mică diferență la prima vedere, va servi drept diferențiere competitivă puternică. La urma urmei, aceasta este o economie de timp și de asemenea, o oportunitate de a colecta bonusuri și de a le plăti pentru serviciile de spălare.

Aplicația de plată a serviciilor la o spălătorie auto self-service este foarte ușor de utilizat și are o interfață intuitivă. Toate acțiunile se efectuează în câțiva pași simpli:

  1. Trebuie să o instalezi pe telefon și să te înregistrezi folosind numărul tău
  2. Vei primi un mesaj cu un cod pe care trebuie să-l introduci în aplicație
  3. Apoi, trebuie să îți introduci numele. Nu este necesar să introduci numărul și marca mașinii, se poate face ulterior dacă se dorește acest lucru.
  4. Pentru a efectua o plată, trebuie să scanezi codul QR care este disponibil la fiecare stație de spălătorie ICW, să selectezi suma sau să o introduci manual și să confirmi plata.
  5. Apoi poți începe procesul de spălare.

Aplicația va indica cea mai apropiată spălătorie auto și distanța până la acestea, ceea ce este, de asemenea, foarte convenabil pentru clienți. Tot aici sunt afișate promoțiile curente și ofertele speciale. Aplicația stochează istoricul achizițiilor și bonusurile acumulate, o listă de prieteni invitați, o hartă cu spălătorii auto ICW, evaluări și comentarii ale utilizatorilor.

Descarcă aplicația mobilă pentru a plăti o spălare auto self-service și vei vedea singur cât de mult îți simplifică viața și economisești și mai mult timp. Aplicația este disponibilă atât în AppStore pentru utilizatorii de iPhone, cât și pe PlayMarket pentru smartphone-uri Android. Site-ul nostru web are link-uri pentru a descărca aplicația. În plus, există o prezentare video detaliată a modului de instalare și utilizare.

Dacă ai întrebări suplimentare cu privire la funcționarea aplicației sau, în general, întrebări despre investiția în spălătorii auto self-service, le poți adresa managerului companiei. Datele de contact, precum și legăturile către rețelele sociale sunt indicate pe site.

Iar pentru a obține un calcul detaliat al viitoarei afaceri, sună-ne. Specialistul nostru îți va explica în detaliu cum să îți începi propria afacere și să îți asiguri un venit pasiv ridicat.

©2024 - Toate drepturile rezervate ICW™ & ICW.ro®

Website construit și administrat de