Accesorii pentru spălătorii auto self-service

Pe lângă echipamentele principale, am creat accesorii pentru spălătorie auto self-service, care sunt necesare pentru a crește nivelul de confort al clienților și a extinde gama serviciilor tale.

Unul dintre cele mai importante accesorii din spălătoria auto este automatul de schimb de jetoane. Este necesar pentru a face schimb de bancnote și pentru a emite jetoane sau monede către clienți. Dispozitivul are posibilități ample în ceea ce privește setările software, în special, îl puteți configura astfel încât să emită mai multe tipuri de monede sau jetoane. Acest echipament are o carcasă robustă din oțel inoxidabil și este iluminat din spate pentru confortul utilizatorului. Aparatul funcționează pe control electronic și poate fi conectat la Internet.

Al doilea accesoriu util pentru spălătoria auto este un aspirator, cu ajutorul căruia poți elimina gunoiul din mașină. Există două tipuri de astfel de echipamente în sortimentul nostru – un aspirator cu o singură stație și un aspirator cu două stații. Dacă instalați prima opțiune, atunci un aspirator poate servi câte un client la un moment dat. În consecință, un aspirator cu două stații poate deservi simultan două mașini. Ambele tipuri funcționează pe jetoane, pe bancnote, puteți plăti și folosind cheile de fidelitate I’mpuls sau utilizați aplicația mobilă ICW Connect pentru plată.

Corpul este din oțel inoxidabil, la fel ca majoritatea echipamentelor noastre, aspiratorul este dotat și cu panou informativ, seif pentru jetoane și este controlat prin programare electronică. Poți să te vezi setul complet al fiecărui aspirator de pe site sau să ceri managerului companiei să îți clarifice întrebările.

Un alt accesoriu convenabil este masa covorului. Este conceput pentru curățarea și uscarea covoarelor auto după curățarea interiorului. Avem mese din oțel galvanizat sau inoxidabil, suporturi pentru scoaterea covoarelor, mese suspendate care pot fi instalate deasupra unei structuri suspendate pentru aspiratoare. În plus, poți comanda un grătar pentru covor, care este atașat și de peretele cortină, precum și o clemă din inox care fixează covorul pentru o curățare mai ușoară.

Nicio spălătorie auto cu autoservire nu este completă fără lavoar. Este necesar pentru ca clientul să își poată clăti mâinile după ce a lucrat cu mașini de spălat cu înaltă presiune. Dacă este un lavoar cu stoarcere, acesta este completat cu opțiunea „Stoarcere pentru material de ștergere” și poate stoarce din umiditate șervețele de frânghie, viscoză, acrilice și microfibră. În acest scop, pe lavoar sunt instalate role orizontale, care sunt atașate cu un suport metalic.

Toate acestea sunt soluții inovatoare care îți vor ajuta afacerea să se dezvolte, să se diferențieze de concurenți și, cel mai important, să îți aducă venituri din ce în ce mai mari.

Poți cumpăra accesorii pentru o spălătorie auto self-service cu câteva clicuri pe site-ul nostru. Contactează managerii companiei, iar aceștia îți vor trimite o listă de prețuri detaliată, precum și sfaturi pentru toate întrebările tale.

©2024 - Toate drepturile rezervate ICW™ & ICW.ro®

Website construit și administrat de